Nieuwe website

Vandaag is de nieuwe website van de stichting Go4It online gegaan. We hopen dat we jullie met deze website nog beter op de hoogte kunnen houden van alle ontwikkelingen omtrent de evenementen die we voor jullie organiseren.

Iets waar ik jullie speciaal even op wil wijzen is de mogelijkheid om op veel van de inhoud op de site te reageren, zodat je je vragen en opmerkingen kwijt kunt daar waar anderen misschien met dezelfde vragen zitten. Hiervoor moet je wel even registreren op de site. Wie gebruik maakt van een zogenaamde feed reader zoals Google Reader, zal het handig vinden dat de site nu beschikt over een RSS feed, zodat je alle updates op de site op je virtuele deurmat bezorgd kunt krijgen.

Het online gaan van de nieuwe site wil ik ook even aangrijpen om mezelf voor te stellen. Mijn naam is Eelke Blok en ik ben de nieuwe webmaster van stichting Go4It. Velen van jullie zullen mij al kennen van de afgelopen jaren Go4It en als webmaster van de Mini Seven Club Nederland. Sinds september ben ik ook webmaster van Go4It (ik ben dus niet de enthousiaste jongeman uit het stukje van Brenda ;)).

Ik hoop dat deze site een beetje naar jullie zin is. Tot ziens op een van de evenementen van Go4It (of een van de vele andere Mini-evenementen, natuurlijk).

Eelke