Site gehackt

(Nee, dit is geen 1 April-grap, helaas). Gisterenochtend bleek dat de site van Stichting Go4It gehackt was. De site werd gebruikt om grote hoeveelheden email te versturen en is door de provider offline gehaald. De site is nu volledig doorgelicht en de toegepaste software is up to date gebracht. Een aantal zaken werken nog niet helemaal naar behoren, waaronder het inschrijven voor de Mini Duitsland Route en het plaatsen van reacties. Daar wordt nog naar gekeken.

Update 16:34: Inschrijven werkt weer, maar de automatische controle van het formulier werkt nog niet. Let dus goed op of je alle verplichte velden invult.

Update 19:34: De controle van het formulier werkt ook weer.

Update 21:35: Plaatsen van reacties werkt ook weer normaal. Als het goed is, werkt alles nu weer.