Go4It Hongarije - Tiende jubileum tour 2012

Het was al een tijdje aangekondigd en nu is het er, het bericht over onze jubileumtour 2012. In november 2011 waren we al in Hongarije, het duurde even voordat we het verhaal rond hadden maar nu staat alles op “papier”.

De tour is ongeveer 1350 kilometer lang geworden. Ook dit jaar, zoals iedereen gewend is, gaat alles over binnenwegen. Verrassend was de terugreis, deze had een afstand van 1327 kilometer. Waar zit nu het verschil?? Om de berg heen is het makkelijkste maar niet de kortste weg. Onze streep ging een stukje door Tsjechië hoewel de snelweg in Passau Oostenrijk in gaat. Lekker snel maar je mist het uitzicht van Tsjechië waar jaren de tijd stil heeft gestaan.

Het zoeken naar de campings was op het eerste stuk moeilijk maar vanaf camping 3 geen probleem. Met de route door Tsjechië hebben we net voor de grens in Duitsland een camping en vervolgens doorkruizen we Tsjechië. Net over de grens in Oostenrijk is dan de volgende stop. Vervolgens rijden we een tour door het mooie Oostenrijk en strijken we voor de grens met Hongarije neer zodat we geen taalbarrière hebben in Hongarije.

Bekijk het complete programma op de speciale Programma-pagina.

afbeelding van eelke

Door eelke op wo, 25/01/2012 - 17:18

Dit jaar helaas niet mee. Derde keer dat ik Go4It mis in tien (elf?) jaar. Maar het beloofd weer fantastisch te worden.

afbeelding van har

Door har op do, 26/01/2012 - 22:29

Jammer dat het dit jaar niet gaat lukken Eelke. Je hebt dan wel een heeeel goede reden hiervoor.

De rit naar Schotland was niet door Go 4 It georganiseerd. Dit was Andre V. Dat jaar erna zijn we net voor de start van de rit naar IMM Italië een geregistreerde Stichting geworden.
Dit jaar exact midden in de rit 22/5 bestaan we 10 jaar. En dat wordt gevierd met een rustdag wat we zeker nodig zullen hebben.

afbeelding van eelke

Door eelke op wo, 01/02/2012 - 19:59

I know. Maar Schotland voelt toch ook wel een beetje Go4It :)

afbeelding van hilbert

Door hilbert (niet gecontroleerd) op zo, 15/04/2012 - 19:57

vind iik ook eelke Schotland was gewoon het begin van alles

afbeelding van Marco van 't Wout

Door Marco van 't Wout (niet gecontroleerd) op do, 02/02/2012 - 22:27

Wij zijn er helaas niet bij! Met 3 kids wordt het lastig om in de Mini '40 met Go 4 It naar het IMM te gaan.

Wij hopen ooit nog eens mee te rijden, want er is geen betere vakantie, dan een Mini Go 4 It vakantie. De 6 keer dat wij zijn meegegaan waren helemaal top.

Succes met de organisatie.

Groeten,
Sonja, Marco en kids