Geen Go4It in 2013

We hebben lang gewikt en gewogen en alle mogelijkheden op een rijtje gezet. We vinden het erg jammer maar we hebben moeten besluiten dat we in 2013 geen IMM tour naar Italië kunnen organiseren. We hebben nog overwogen om een rit te maken met een ander concept. Dit past echter niet bij ons en we willen geen half werk leveren.

We zijn allebei druk met werk, familie en soms laat onze gezondheid ons ook in de steek. Maar tijdgebrek is eigenlijk de grootste factor waardoor we niet kunnen doorgaan met het organiseren van de ritten naar het IMM. Na 10 ritten valt deze beslissing ons zwaar. Zeker na al jullie positieve reacties in de afgelopen jaren.

We willen iedereen bedanken voor het vertrouwen wat jullie in de afgelopen jaren in ons hebben gehad. Wij hebben het met veel plezier gedaan en zijn vele ervaringen rijker geworden.

Iedereen bedankt, fijne feestdagen en een gelukkig 2013.

Met vriendelijke groet,

Har van de Vondervoort en Marco Glavimans

4 reacties

afbeelding van Maxx

Door Maxx (niet gecontroleerd) op di, 18/12/2012 - 09:11

Spijtig, maar begrijpelijk.
Heel erg bedankt voor de afgopen jare./ritten. Gaf het mini rijden toch een extra dimensie.

Nog even voor de duidelijkheid.. Geen rit 'in' 2013, of geen rit 'vanaf '2013?

afbeelding van Ilse

Door Ilse (niet gecontroleerd) op di, 18/12/2012 - 10:52

Hoi Har en Marco,

Wat een ongeloof heerst er. Wat gaan we het/jullie/iedereen missen. Wat hebben we geweldige tijden gehad. Wat een mooie ritten. Wat een lol.
We willen jullie dan ook bedanken dat we vanaf het eerste moment welkom voelde in de groep en voor alle geweldige jaren die we samen mochten delen.
Ik krijg de tranen in mijn ogen als ik dit schrijf.
Ook willen wij jullie vrouwen en kinderen bedanken voor al die tijd dat ze jullie "los" lieten. Ze hebben jullie vaak moeten missen. Want er ging heel, heel veel tijd in zitten.

Thanx!!!!!

We komen elkaar vast nog wel ergens tegen.

Twan, Ilse, Damon, Britt Bakker

afbeelding van eelke

Door eelke op wo, 19/12/2012 - 10:59

@Maxx Begin van het bericht lijkt nog te impliceren dat het om iets tijdelijks gaat, maar gezien de bewoordingen het einde toen ben ik bang dat het redelijk definitief is. Misschien dat het over een paar jaar weer gaat kriebelen.

afbeelding van Ruud Utermohlen

Door Ruud Utermohlen (niet gecontroleerd) op wo, 19/12/2012 - 20:25

Helaas geen Italia IN MIJN MINI, het is toch niet het getal 13 wat de doorslag heeft gegeven ? Maar inderdaad, je gezondheid is ook een belangrijk gegeven. V.w.b. tijdgebrek hoef ik mij geen zorgen meer te maken, hoewel 70+ en de Minihobby en het geklooij daar in het Haagse v.w.b. oldtimers, daar wordt je ook niet vrolijk van. Maar niet getreurd, ik had begrepen, dat Rien/Rieta en Gitty iets van plan waren v.w.b. het zonnige zuiden. Har - Marco - Eelke het gaat jullie goed en bij deze nog fijne feestdagen en een voerspoedig 20(13) toegewenst !

P.S. Ik volg de route van 2003 (Wie wat bewaart enz.)

© 2011 Stichting Go4It.. Drupal theme by Kiwi Themes.