Aanhangers

Na diverse aanvragen van Mini-met-aanhangwagen hebben we onderhandeld met P&O voor een speciale prijs. We hebben al een speciale prijs voor de Mini gekregen en zouden we de volle prijs van een aanhanger moeten betalen dan zou deze nog duurder als de mini zijn. P&O heeft ons een voorstel gedaan om een aanhanger tot 2 meter voor een speciale prijs mee te nemen (veel groter zullen onze aanhangers wel niet zijn). Alles wat langer is valt onder het normale aanhanger/trailer tarief.

De tarieven voor de overtocht zijn dan:

• Mini zonder aanhanger retour Calais-Dover € 105,50
  • Mini met aanhanger tot 2 meter retour Calais-Dover € 130,50
  • Mini met aanhanger langer dan 2 meter retour Calais-Dover € 245,50

Natuurlijk is het ieders verantwoording dat de juiste lengtes doorgegeven worden. "Overlengte", gemeten door P&O, komt voor eigen risico! Voor de retour via Hull-Rotterdam kun je Har een mail sturen: har@stichting-go4it.nl.