Engelse dag wordt Engels weekend

Na een lange aanloopperiode met voorbereidingen, aanmeldingen, vele vragen en de nodige voorpret is het over enkele weken zover. De start van de Mini Birthday Tour. De puzzelstukjes zitten in elkaar en we kijken vooruit naar een gezellig Mini-evenement. In verband met het grote aantal inschrijvingen hebben we besloten om de Engelse dag te veranderen in een Engels weekend.

Zoals eerder op de site bekend gemaakt gaan we dit jaar van start met een keuringsdag waar we de Mini zullen nakijken op technische gebreken of te verwachten storingen. Op deze dag zullen we om 10.00 uur starten en zal de Mini nagekeken worden door de monteurs van

Autofit Sjaak van de Bergh
Haefland 15
6441PA Brunssum

Door het grote aantal inschrijvingen zal dit een groot deel van de dag in beslag nemen. We hoeven dus niet allemaal om 10.00 uur aanwezig te zijn, doch voor 14.00 uur.

Omdat de zaterdag grotendeels in beslag zal worden genomen door de technische keuring hebben we besloten om de Engelse dag om te dopen in een weekend. Hiervoor hebben we een camping gevonden in Midden-Limburg waar we tegen gereduceerd tarief kunnen kamperen.

Camping Straoterhof
Hostertstraat 5
6012 RL Haler (gem. Hunsel)

Hier zullen we zondag 19 juli de Infodag houden. Op deze camping heb je de gelegenheid om je kampeeruitrusting te testen en kun je zeker zijn dat je 2 weken later goed voorbereid start aan de Mini Birthday Tour.

Om een goede planning te maken zouden we graag weten of je aan de technische keuring en/of het kamperen wil deelnemen. Daarom vragen we je om voor 1 juli per mail te reageren met de volgende informatie:

• Technische keuring aanwezig ja/nee met deelnemend voertuig ja/nee. Prijs bij inschrijfgeld Mini Birthday Tour inbegrepen.
  • Overnachting op camping aanwezig ja/nee met ….. personen. Kosten camping € 10,00 per equipe Tent/Mini/2 personen. Kinderen extra € 3,00.
  • Mini Birthday Tour infodag aanwezig ja/nee met ….. personen. Prijs bij inschrijfgeld Mini Birthday Tour inbegrepen.
  • BBQ op zaterdagavond a € 13,50 PP met ….. personen.
Heb je verder nog vragen over dit weekend, dan kun je bellen met Har op 0655141286 of een mail sturen naar info@stichting-go4it.nl