Mini Birthday Tour

Vol trots presenteert Stichting Go4It de Mini Birthday Tour. Voorafgaand aan de IMM gaan we jullie weer een week lang vermaken, met routes langs de mooiste plekjes van Engeland en natuurlijk vooral ook veel gezelligheid.

We hebben met het programma geprobeerd om zoveel mogelijk rekening te houden met mensen die ook nog naar de Southern Mini Days willen. We zijn momenteel nog bezig om uit te zoeken of het mogelijk is om dat evenement op zondag te bezoeken als dagbezoeker, zodra daar nieuws over is melden we dat natuurlijk gelijk.

We slaan dit jaar ons kamp op in de buurt van Brecon Beacons National Park (nummer 10 op het kaartje). Hier in de buurt rijden we een aantal mooie routes, en reizen dan vrijdag af naar de International Mini Meeting bij Longbridge, de geboorteplaats van de Mini.

De smaak te pakken gekregen? Bekijk het complete programma van de Mini Birthday Tour! Het is nog niet mogelijk om je in te schrijven, hou de site in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

afbeelding van axor

Door axor op zo, 28/12/2008 - 08:06

wij gaan mee,mooi programa,gaan met onze oranje 850 een paar leuke dagen beleven en als toetje natuurlijk het imm :D :D :D

Door mpwvannunen op zo, 04/01/2009 - 17:56

Maar eerst nog wat vragen
mogen honden mee op het IMM terrein (ja hoor daar gaan we weer ;))
Als we mee gaan willen we graag met het hele gezin

voor wanneer moeten we inschrijven ?
dit in verband met het vrij vragen van Cindy

verder gaan we eerst nog even passen of het allemaal wel in de Clubman past (2 volwassene, ik kind van dan 8 maanden, en 1 hond met alle bijbehorende dingen)

afbeelding van eelke

Door eelke op zo, 04/01/2009 - 18:25

Zie dit topic op het forum van het IMM: [url]http://www.imm2009.com/forum/phpBB3/viewtopic.php?f=2&t=21&p=104&hilit=d.... Helaas zijn honden dus niet toegestaan, tenzij het een geleidehond is. Ik ken nog een Clubman-equipe die niet gaat kamperen op het IMM-terrein en "wel ziet" of er dagkaarten zijn ;)

Door har op zo, 04/01/2009 - 19:01

Het zal niet makkelijk zijn om je hond mee te krijgen naar Engeland. Sinds 2000 hoeven de huisdieren niet meer in quarantaine maar zijn er vele regels aan verbonden.
Kijk op [url]http://www.dogsincluded.nl/invoer/gb.htm [/url]
voor meer info!!

Inschrijven kan tot 1 juni. Maar nu loop ik even vooruit op het aanmeldformulier.

Door mpwvannunen op wo, 14/01/2009 - 18:23

Okee, dus we hebben nog wat tijd om wat anders voor de hond te regelen,
Ingeënt is ze wel alleen heeft ze geen bloedtest gehad, daarvoor is het nu alweer te laat :(

Eelke, ik ben bang dat ik die andere Clubman equipe niet kan bijhouden, (volgende keer toch maar weer een S) ;)

afbeelding van Minimaxx

Door Minimaxx op di, 20/01/2009 - 10:23

Hoor ik iets over een feestje in Engeland. En dan ook nog met mini's.

Nou, ik ben erbij hoor. Kom maar op met de inschrijvingsformulieren.

Tot dan.

Door mpwvannunen op di, 20/01/2009 - 18:27

Wat zou ongeveer de tijd zijn dat we 's zaterdags vertrekken

dit i.v.m het wegbrengen van de hond
dan kan ik dat nu alvast gaan afspreken.

Door har op di, 20/01/2009 - 20:59

Zoals we al aangegeven hebben zal de start tussen Tilburg en Breda zijn. Daar dit niet zo ver bij julie vandaan is zal dat denk ik altijd wel lukken.
Over de exacte tijd hebben we nog niet nagedacht. Dat is afhankelijk van de tijd die we nodig hebben naar de eerste camping. Die tijd is pas in april bekend zijn als we van Engeland terug komen.

afbeelding van axor

Door axor op vr, 23/01/2009 - 08:28

wij gaan zekers mee,maar waneer komt het inschrijfformulier op de site,moeten natuurlijk ook nog wat dingen regelen en dingen afspreken,maar heb er wel donders zin in

de oranje 850 uut zwolle 8-) 8-) 8-)

afbeelding van eelke

Door eelke op vr, 23/01/2009 - 08:45

Ik ben momenteel bezig met het inschrijfformulier, het is bijna klaar, dan moet het nog even goedgekeurd worden door Har en Marco. Dus: nog heel even geduld.

afbeelding van Martin

Door Martin op ma, 26/01/2009 - 16:33

Wij, Olga en ik, willen ook weer graag mee :cheer:
Maar niet meer in een tentje :(
Dat was naar Spanje best aardig 8-)maar Polen heeft me de das omgedaan, wat een slecht weer hebben we gehad en dat in een tentje |:(
Dus nu graag weer zo'n luxe arrangement zoals we wel al eerder hebben genoten d:)b B&B of een hotelletje :)
Gaat dat weer lukken Har?

En zoals al opgemerkt door Eelke; deze "Clubman-equipe" hoeft niet zonodig het hele IMM te bezoeken (en te kamperen), een dagkaart zou prima zijn, een leuk hotelletje in de buurt zal toch wel te vinden zijn ;)

@Marco, ik zal zo nu en dan even op je wachten :D

Door har op ma, 26/01/2009 - 16:55

Zoals je weet doen we er alles aan om het iedereen naar z'n zin te maken. Met de tour naar het IMM Italië heb ik de hotels meegemaakt en mij uitstekend vermaakt.
Nu ik komend jaar alleen MAG gaan heb ik de voorkeur op de camping. 8-) :cheer: :cheer:
In maart gaan we de campings bezoeken en houden daarbij rekening met de mensen die in B&B willen boeken.
We zullen dan zoeken naar B&B op of bij de camping zodat jullie niet te ver van de rest zitten.
Als er mensen zijn die geinteresseerd zijn in B&B of hotel stuur ons dan voor 27 maart een mail dan kunnen we kijken wat we jullie kunnen betekenen en wat de kosten hiervoor zijn.

Door mpwvannunen op wo, 25/03/2009 - 18:39

@Martin

Thanks, Maar ik denk dat we dit jaar met een delegatie van Mini Club Brabant rijden, er gaan 2 kleine kinderen (lees baby's) mee, dus we zullen zelf ook regelmatig een stop moeten maken...