Sjaak van den Bergh verzorgt technische ondersteuning

Ieder jaar was de technische ondersteuning tijdens de ritten van Go4It een bottleneck in de organisatie. Het was niet makkelijk om op tijd de monteur, passende auto met chauffeur, onderdelen en gereedschappen bij elkaar te krijgen. Ook dit jaar is het toch weer gelukt, we hebben Mini-specialist Sjaak van den Bergh bereid gevonden om de technische ondersteuning op zich te nemen.

Ook zal de Engelse dag met technische keuring bij Sjaak plaatsvinden.

Tijdens een gesprek hebben we Sjaak van den Bergh, Mini-specialist in Brunssum, Limburg, bereid gevonden om de technische assistentie tijdens de rit te verzorgen. Sjaak heeft al jaren ervaring met Mini. Hij zal met zijn servicebus gevuld met onderdelen, trailer en twee man sterk deze klus op zich nemen. Ook zal hij voor ons de deuren openen om de Engelse dag te houden (zie voor de precieze locatie het programma). Het is wel niet centraal,  maar er zal dan gelijk een vrijblijvende technische keuring zijn waarbij de deelnemers worden gewezen op eventuele gebreken en geadviseerd over de reparatie.

Om niet alleen de Mini, maar ook de kampeerspullen te testen, zullen we voor de liefhebbers een camping zoeken waar we op zaterdagavond kunnen kamperen. We hebben de zon ook alvast besteld zodat we er een gezellige dag van kunnen maken.

1 reactie

afbeelding van sampdoria

Door sampdoria op di, 09/06/2009 - 08:55

Ik wil met vrouw en camper komen (in willekeurige volgorde O:))
De camper is een beetje..ahum..groot :x
Vandaar

© 2011 Stichting Go4It.. Drupal theme by Kiwi Themes.