Nieuws Zwitserland 2011

De IMM in Zwitserland zit er weer op en veel deelnemers aan Go4It 2011 zullen inmiddels weer thuis zijn. Natuurlijk zijn we zoals altijd weer op zoek naar foto's. Stuur ze allemaal (bij voorkeur digitaal) naar eelke@stichting-go4it.nl zodat we ze op de website kunnen zetten.

Go go go

Morgen is het zover, de eerste dag Go4It 2011. Een aantal deelnemers zit al op de camping in Landgraaf, morgen is de technische keuring bij Sjaak van den Bergh en komt iedereen aan op de camping. Zondag gaan we echt vertrekken. Deelnemers, heel veel plezier! En thuisblijvers... Tja, jammer joh. Volgend jaar wel mee?

Gezocht: trekkend voertuig automabulance

We zijn nu drie weken verwijderd van vertrek voor de Go4 Swiss Tour (GOST). Een tocht van een week over de mooiste weggetjes van Europa, naar de International Mini Meeting die 10 t/m 13 juni gehouden wordt in St. Stephan, Zwitserland.

Programma Zwitserland bijgewerkt

We zijn drie weken voor vertrek van de GOST (GO 4 Swiss Tour) en het begint al flink te kriebelen bij de meeste deelnemers. Alle deelnemers hebben inmiddels het uitgebreide programma ontvangen, inclusief alle adressen van alle campings, zodat de thuisblijvers weten waar ze ons kunnen vinden. Voor het gemak is de aanvullende informatie die in de mail van Har staat ook verwerkt in het programma dat hier op de website stond: Programma Go4It Zwitserland 2011.

Inschrijven IMM via Go4It niet meer mogelijk

In verband met de per 1 april gewijzigde voorwaarden van de IMM-organisatie is het helaas niet meer mogelijk om via Stichting Go4It in te schrijven voor de IMM (nee, geen 1-april-grap). Het blijft wel mogelijk om via de site van de IMM zelf in te schrijven. Laat dit je niet in de weg staan, schrijf snel in voor Go4It en de grootste Mini-meeting van Europa.

Inschrijving IMM verlengd

De inschrijving voor de International Mini Meeting is verlengd. Oorspronkelijk moest je voor 1 maart 2011 ingeschreven (en betaald) hebben om te profiteren van het lage tarief en zeker te zijn van alle "geneugten" van het IMM-bezoek. Deze termijn is nu opgeschoven naar 1 april 2011. Had je nog niet ingeschreven voor de Go4It Swiss Tour en de IMM 2011, doe dat dan snel via het inschrijfformulier (daar vind je ook meer informatie over betalen na 1 april).

Inschrijving Zwitserland geopend

Na lang wachten is het eindelijk zover, de inschrijving voor de Go4It Swiss Tour (GOST) is geopend! Har heeft een korte samenvatting gemaakt van de campings die we aandoen. Voor de mensen die in 2003 mee waren naar Italië is daar ook een oude bekende bij: Camping Gitzenweilerhof in Lindau, vlakbij de grens tussen Duitsland en Oostenrijk.